Installation & kontroll av ventilation

Få rent i ventilationen, med en ventilationsrengöring från Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Kontroll av ventilation vid nybyggnation

Vi hjälper er att installera ventilation och gör även kontroll av ventilationer vid nybyggnation. Vi arbetar med ventilation i Lindesberg, Nora och andra närliggande områden.

God ventilation är en viktig faktor till en sund inomhusmiljö. Med lång erfarenhet inom både rengöring, montage och kontroll av ventilation vet vi framgångsfaktorerna till en lyckad installation.

En hälsosam inomhusmiljö kräver inte enbart rätt luftombyte utan även att det sker dragfritt och utan oönskat ljud. Rätt underhållen och med god filtrering får du en problemfri installation – med energieffektiv drift och därmed lägre underhållskostnader.

Smutsig ventilation som leder till sämre hälsa.

Ventilationssystem - FRÅN GAMMALT TILL NYTT

Ventilationssystem äldre än 20 år lider närmast uteslutande av försämrad prestanda, dålig driftekonomi, bristfälliga möjligheter till reglering samt undermålig filtrering.

Vi hjälper er att modernisera ert befintliga ventilationssystem till att uppfylla dagens högre ställda förväntningar på luftväxling, reglering, energiprestanda och filtrering. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal.

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök, om du funderar på att skaffa luftvärmepump? Har du övriga frågor gällande sotning och våra tjänster?

Skriv till oss här i formuläret! Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 15.00 (lunch 12.00–13.00) på tel 0581-134 60

Kundtjänst hos Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.