Välkommen att kontakta oss!

Din sotare i Lindesberg & Nora, som hjälper dig med allt inom sotning.

LSAB - din sotare i Lindesberg & Nora

Vi på Lindesbergs Sotningsdistrikt AB – LSAB – utför sotning och brandskyddskontroll på kommunernas uppdrag i Lindesberg och Nora. Vi är också en trygg partner att räkna med när det gäller att skapa en god inomhusmiljö. Inom ventilationsområdet – med installation och rengöring – samt våra tjänster inom radonsanering, arbetar vi heltäckande från undersökning till åtgärd.

LSAB ingår i SoVent Group, som är den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen. Idag är vi 39 syskonföretag som arbetar för att skapa ett tryggare och hälsosammare boende.

Hur kan vi hjälpa just dig? Välkommen att höra av dig!

LSAB - din sotare i Lindesberg & Nora

Vi hjälper dig med allt inom sotning!

Hitta till oss!


Kontoret håller öppet:
Vid brådskande frågor når du oss helgfria vardagar klockan 08.00–15.00 (lunch 12.00–13.00). Använd annars gärna kontaktformuläret nedan, vi svarar vanligen inom 24 timmar. 

Tel: 0581-134 60
E-post: info@ls-ab.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal.

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök, om du funderar på att skaffa luftvärmepump? Har du övriga frågor gällande sotning och våra tjänster?

Skriv till oss här i formuläret! Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 15.00 (lunch 12.00–13.00) på tel 0581-134 60

Kundtjänst hos Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.