En del av:

Prata med oss om luftvärmepumpar!

SE VÅR FILM OM LUFTVÄRMEPUMPAR

HITTA LÖSNINGEN HOS OSS!

En sprakande brasa från en kamin erbjuder visserligen såväl värme som oslagbar trivsel – men kräver både tid och arbete. En luftvärmepump är därför ett perfekt energisnålt komplement eller alternativ.

Som Sverigepumpsexpert kan vi erbjuda dig en optimal lösning utifrån Sverigepumpens breda sortiment – helt anpassat till vårt svenska klimat. Passa på att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka tid för konsultation Se vår film om luftvärmepumpar

BOKA VÅRT SERVICEPAKET!

En energisnål värmepump kan vara en av de bästa investeringar du kan göra. För att bibehålla dess fulla effekt och driftsäkerhet rekommenderas att den servas med 2-3 års mellanrum.  Damm och partiklar som satt sig på innerdelens lameller kan orsaka bakterietillväxt, vilket leder till försämring av värmeeffekten. Kombinerarat med ett smutsigt fläkthjul påverkas då luftvärmepumpens livslängd negativt. Du har mycket att vinna på en återkommande service. Oavsett märke på luftvärmepumpen hjälper vi dig att få ut dess maximala kapacitet.

Boka servicepaket Se vår film om luftvärmepumpar

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal. Har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar).

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 15.00 (lunch 12.00–13.00) på tel 0581-134 60