En del av:Sovent Group logotyp

Luftvärmepump Lindesberg - service & installation

SE VÅR FILM OM LUFTVÄRMEPUMPAR
Luftvärmepump från Sverigepumpen

Sverigepumpen och märken av luftvärmepump – installation & service

Med oss har du en trygg partner när det gäller ventilation, uppvärmning och brandskydd. Våra samlade kunskaper kan du nu också dra nytta av när det gäller luftvärmepump & service. Som representant för Sverigepumpen kan vi erbjuda ett brett sortiment, helt anpassat till vårt svenska klimat.

Prata med våra experter, så tar vi fram ett förslag. Med vår kalkyl får du en ekonomisk överblick både på kort och lång sikt.

Vi är stolt återförsäljare och montör av Sverigepumpen!

Hos oss får du hjälp hela vägen; från förslag på vilken modell som passar just din fastighet, till själva installationen – som också är ROT-berättigad.

Kontakta oss Ring oss Om Sverigepumpen
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Luftvärmepump i Lindesberg - hitta lösningen hos oss!

En sprakande brasa från en kamin erbjuder visserligen såväl värme som oslagbar trivsel – men kräver både tid och arbete. En luftvärmepump är därför ett perfekt energisnålt komplement eller alternativ.

Som expert på Sverigepumpen kan vi erbjuda dig en optimal lösning utifrån Sverigepumpens breda sortiment – helt anpassat till vårt svenska klimat. Passa på att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök Film om luftvärmepumpar
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Boka vårt servicepaket!

En energisnål värmepump kan vara en av de bästa investeringar du kan göra. För att bibehålla dess fulla effekt och driftsäkerhet rekommenderas att den servas med 2-3 års mellanrum.  Damm och partiklar som satt sig på innerdelens lameller kan orsaka bakterietillväxt, vilket leder till försämring av värmeeffekten. Kombinerarat med ett smutsigt fläkthjul påverkas då luftvärmepumpens livslängd negativt. Du har mycket att vinna på en återkommande service. Oavsett märke på luftvärmepumpen hjälper vi dig att få ut dess maximala kapacitet.

Boka servicepaket Se vår film om luftvärmepumpar
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal.

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök, om du funderar på att skaffa luftvärmepump? Har du övriga frågor gällande sotning och våra tjänster?

Skriv till oss här i formuläret! Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 15.00 (lunch 12.00–13.00) på tel 0581-134 60

Kundtjänst hos Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.