Luftvärmepump Lindesberg - service & installation

SE VÅR FILM OM LUFTVÄRMEPUMPAR
Sverigepumpens nya värmepump med uppvärmning av varmvatten

ENERGIEFFEKTIV UPPVÄRMNING AV VARMVATTEN

Bereda är den nya generationens varmvattenberedare med egen luftvärmepump. Systemet, som består av en golvstående innetank samt en utedel, kan minska din energiförbrukning för uppvärmning av tappvarmvatten med mer än två tredjedelar. Med slitstark konstruktion och hög prestanda får du en kostnadseffektivitet som varar länge. Vill du veta mer vad just du kan spara? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Läs mer och fyll i din intressanmälan här
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Luftvärmepump i Lindesberg - hitta lösningen hos oss!

En sprakande brasa från en kamin erbjuder visserligen såväl värme som oslagbar trivsel – men kräver både tid och arbete. En luftvärmepump är därför ett perfekt energisnålt komplement eller alternativ.

Som expert på Sverigepumpen kan vi erbjuda dig en optimal lösning utifrån Sverigepumpens breda sortiment – helt anpassat till vårt svenska klimat. Passa på att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka kostnadsfritt hembesök Film om luftvärmepumpar
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Boka vårt servicepaket!

En energisnål värmepump kan vara en av de bästa investeringar du kan göra. För att bibehålla dess fulla effekt och driftsäkerhet rekommenderas att den servas med 2-3 års mellanrum.  Damm och partiklar som satt sig på innerdelens lameller kan orsaka bakterietillväxt, vilket leder till försämring av värmeeffekten. Kombinerarat med ett smutsigt fläkthjul påverkas då luftvärmepumpens livslängd negativt. Du har mycket att vinna på en återkommande service. Oavsett märke på luftvärmepumpen hjälper vi dig att få ut dess maximala kapacitet.

Boka servicepaket Se vår film om luftvärmepumpar
Installation av luftvärmepump från Sverigepumpen, med Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal.

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök, om du funderar på att skaffa luftvärmepump? Har du övriga frågor gällande sotning och våra tjänster?

Skriv till oss här i formuläret! Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 15.00 (lunch 12.00–13.00) på tel 0581-134 60

Kundtjänst hos Lindesbergs Sotningsdistrikt AB.