LSAB söker skorstensfejartekniker

Personalpoolen Mellansverige AB
Personalpoolen Mellansverige AB är totalleverantör i personalfrågor. Vi rekryterar personal samt hyr ut personal för längre eller kortare uppdrag. Personalpoolen är ett väletablerat företag med verksamhet i Örebro med omnejd. Vi jobbar inom en rad olika brancher såsom bl.an industri, lager, ekonomi, IT, reception/växel samt även andra yrken.
LSAB söker en Skorstensfejartekniker
1 plats
Personalpoolen rekryterar nu en Skorstensfejartekniker för LSAB, Lindesbergs Sotningsdistrikt AB

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB verkar för att ditt hem skall bli ett tryggare och hälsosammare boende. Vi är specialiserade inom brandskyddskontroll, sotning, besiktning, ventilation samt åtgärder kring förekomst av radon. För att du ska kunna känna dig trygg i ditt eget hem när det kommer till säkerheten kring brandskydd, god inomhusmiljö och eventuell förekomst av hög radonhalt är kontinuerlig kontroll och aktivt underhåll en förutsättning. LSAB ligger i framkant inom sina yrkesområden i branschen. För att fortsätta utvecklas erbjuder LSAB sin personal kompetensutveckling inom de områden de arbetar för att behålla och stärka sin framskridna position.

Dina arbetsuppgifter:* Brandskyddskontroll

* Sotning/ rengöring av eldstäder rökkanaler och imkanaler

* Budget- och resultatansvar

* Rapporteringsansvar

I ditt ansvar ingår även rapportering som förändringar, avvikelser mm.

Vi förutsätter att du är utbildad Skorstensfejartekniker eller har en äldre motsvarande utbildning.

För att klara av de administrativa arbetsuppgifterna så har du datakunskap motsvarande Microsoft Office samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du har en god social förmåga i bemötande av våra kunder samt med dina arbetskamrater. Du är i mötet med kunden LSABs ambassadör!

Har du fler frågor kontakta Anna-Lena Rydelius,rekryteringskonsult på Personalpoolen Mellansverige AB via tfn 019-500 9950. Ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast men dock senast 2/10 2011. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tillsättning enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

 
OM JOBBET
Region
Örebro
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön/Förmåner
Månadslön enligt överenskommelse
ANSÖKAN
Kontaktpersoner
Anna-lena Rydelius, 019- 500 9950, Bemanning/rekrytering